+ 30 g během prvního týdne!

Krmítka Kick-off 330° poskytují jedinečný přístup ke krmivu pro lepší start turnusu díky automatickému přeplnění všech krmítek v úhlu 330°, vytvářejí bezkonkurenční přístup ke krmivu pro všechna kuřata v hale (2,0 kg krmiva na krmítko). Přeplnění krmítek Kick-off 330° je umožněno díky kombinaci unikátního designu misky, kdy je krmivo vždy v úrovni očí kuřat, nabízí ještě snadnější přístup ke krmivu, než tomu bylo u předcházející generace krmítek Kick-off 160°.

Díky tvaru přeplněného krmiva a zvědavosti kuřat dojde k vyvolání změny v jejich chování. Kuřata začnou být aktivní, začnou mít zájem o krmivo a to zajistí správné krmné návyky (přijímat krmivo z jednoho místa: miskového krmítka) již v rané fázi, čímž se zvýší uniformita celého hejna. Jako jediný systém na trhu ”kick-off” umožňuje pravidelné dávkování malých porcí jednodenním kuřatům. Při tzv. "Stimulačním krmení" vypadne cca 0,5 kg krmiva na jeden výpad.

Systém čištění krmítek ”easy-clean” umožňuje nastavení všech krmítek na lince do polohy pro čištění pouze jedinou operací (otočením krmné trubky). V této poloze jsou všechny výpady současně uzavřeny a vnitřek potrubí tak zůstává suchý. Misková krmítka LANDMECO není nutné pro čištění rozebírat a pak znovu sestavovat. ”Easy-clean” tak výrazně šetří čas a minimalizuje manuální práci, která je s čištěním obvykle spojena.

Detailní informace o miskovém krmítku KICK-OFF 330° naleznete níže v příloze ke stažení.