Kontejnerové porážky a bourárny masa

Nová kontejnerová porážka na kuřata

Zprovoznili jsme kontejnerovou porážkovou linku na drůbež.

Tato kontejnerová linka je model Verona XL. Funguje na farmě bratří Dragůňů (firma JM brojler Vacanovice s.r.o.) od září minulého roku a nachází se nedaleko Velkého Týnce u Olomouce. Poráží zde brojlerová kuřata z vlastní farmy v obci Čechovice. Dodávali a zprovozňovali jsme celé zařízení kontejnerové porážky. Montáž a zprovoznění této kontejnerové linky na místě trvala necelý týden. Za hodinu zvládnou porazit až 90 kuřat. Jedná se o velmi moderní řešení, které splňuje veškeré přísné hygienické požadavky. Realizují výhradně prodej ze dvora.

FARMTEC a.s. zajišťuje také servis tohoto zařízení, na farmě jsou k dispozici nejnutnější náhradní díly. Nabízíme několik typů porážkových kontejnerů lišících se velikostí a vybavením, další informace zde: 

Kontejnerové porážky a kontejnerové bourárny masa

Nabízíme také kontejnerové porážky pro prasata více informací zde, ovce, králíky a kontejnerové bourárny bílého i červeného masa, kontejnery na zpracování mléka a masa, další informace zde:

Pokud se zajímáte o tyto kontejnerové porážky, bourárny masa a chtěli byste více podrobností, kontaktujte nás: Martin Brázda, tel.: +420 702 241 996, email: mbrazda@farmtec.cz